Internet-sivustot

Yrityksesi internet-sivusto on enemmän kuin käyntikortti!

Yrityksesi löydettävyys internet viidakosta sekä palveluiden ja tuotteiden selkeä esiin tuominen ovat ratkaisevia tekijöitä asiakaskontaktin saamiseksi. Ydinviestin toimittaminen asiakkaalle selkeästi ja järkevästi jäsenneltynä herättää asiakkaan kiinnostuksen yritystäsi kohtaan ja johtaa liideihin sekä myyntiin. Internet-sivusto ei kuitenkaan ole automaattisesti rahasampo, tähän pystyy todellisuudessa vain hyvin pieni osa sivustoista. Mutta ajatuksella tehty ja liiketoimintaa tukevalla rakenteella oleva sivusto voi muuttua kullanarvoiseksi yrityksellesi.

Sisällönhallintaohjelmisto mahdollistaa sivustolla olevien tietojen muokkaamisen reaaliajassa, uusien sivujen luonnin ja tarvittavien toimintojen lisäämisen vaivattomasti. Ohjelmiston avulla voit helposti liittää ladattavat dokumentit, lisätä kuvia esimerkiksi tuotteista ja tapahtumista ja kirjoittaa vaikkapa blogia. Sivuston tekninen ylläpito hoituu kauttamme, jolloin voit keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen.

Sivustolta vaaditaan hakukone näkyvyyden kohottamiseksi tiettyjä asioita, jotka teemme alusta asti yhdessä tarkasti miettien. Näin maksimoimme sivuston näkyvyyden ja nousemisen hakutuloksissa. Tällöin sivustonne on kilpailijoihin nähden vähintään samalla viivalla, ellei jopa pari askelta edempänä.

Internet sivut eivät ole vain ja ainoastaan yrityksesi mainos- ja infopaketti verkossa. Kytkettynä kävijä-analytiikkaan, sivusto antaa sinulle tärkeää tietoa, mistä asiakkaasi ovat kiinnostuneita ja vastaavasti, mihin osioon sivustossa tulisi panostaa.

Liidien kerääminen sivustolla antaa valmiudet yrityksellesi kohdentaa mainontaa kiinnostuneille kävijöille. Yleisin tapa kerätä liidejä sivustolla on esimerkiksi antaa potentiaaliselle asiakkaalle 10% alennus seuraavasta tilauksesta. Vastineena asiakas antaa sähköpostiosoitteensa sekä muutaman ruksin kiinnostuksen kohteista tehdyn listan mukaan vastauksen yritykselle. Vastausten perusteella sinulla on käytössäsi jo kohdennettua markkinointia varten sähköpostitus-listat.

Käyttäjän henkilötietojen käsittelystä teemme aina sivustolle valmiin tietosuojalausekkeen, jolloin sivustolle tulevat asiakkaat saavat läpinäkyvästi tiedon, kuinka heidän tietojaan käsitellään. Tämä lisää yrityksenne luotettavuutta asiakkaan näkökulmasta.